Subscribe

Kryeministri Edi Rama do të mbledhë në pallatin e Kongreseve kryebashkiakët e të gjithë vendit për të diskutuar për performancën financiare të qeverisjes vendores dhe decentralizimin.

 

Mësohet se mbledhja do të zhvillohet në orën 10:30

 

Në mbledhje do të marrin pjesë gjithashtu ministri i Brendshëm, Bledar Çuçi. ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Delina Ibrahimaj, kryeministri Edi Rama, drejtori i Financave vendore, Fran Brahimi dhe përfaqësues nga ambasada zviceriane.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *