Subscribe

Adila Kojdheli, drejtuese e veterinarisë në Vlorë thotë se ky është rasti i vetëm i zbuluar deri tani në qarkun e Vlorës. Për pasojë, nuk do të lejohet tregtimi i shpendëve në këtë zonë.

 

 

Mjeku veterinar, Demir Dervishaj, tregon rreziqet dhe mënyrën e përhapjes së gripit, duke ju referuar rastit të fundit në Vlorë.

 

 

Pas asgjësimit të pulave të infektuara, është bërë edhe karantinimi i zonës. Aktualisht, në gjithë vendin ndodhen nën monitorim vatrat e zbuluar deri më tani në Durrës, Dibër, Divjakë dhe Devoll.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *