Pas ndërtimit të linjës së transmetimit Bovillë – Yzberisht në zonën e Institutit, Bashkia e Tiranës ka ndërtuar edhe një re.

Mjetet e rënda të Bashkisë kanë asfaltuar edhe këtë pjesë të rrugës të prekur nga punimet e këtij investimi.

Falë investimit në rrjetin ujësjellës, banorët e zonës së Kasharit, Yzberishtit, Astirit, Kombinatit dhe Kodër Kamzës do të kenë më shumë ujë të pijshëm, por edhe më cilësor, një shqetësim që në fakt e kanë vuajtur për shumë e shumë vite.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *