ARRSH ka dhënë njoftim zyrtar lidhur me gjendjen e akseve kombëtare nga veriu në jug.

Gjatë natës, në Kukës dhe Tropojë ka pasur reshje bore. Mirëpo, tani qarkullimi vazhdon normalisht.

Në aksin Elbasan-Librazhd ka patur rënie intertesh, por qarkullimi tashmë bëhet me dy kalime.

Ndërkohë, në Berat-Çorovodë dhe Strelcë-Moglicë qarkullimi vijon normalisht, teksa po punohet për pastrimin e plotë të të gjitha akseve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *