Krishtlindja erdhi më shpejt këtë vit në Kaliforni.

 

Policia e lokalitetit Brea vuri re një person që flinte brenda në makinën e tij teksa ishte veshur me kostumin e Babagjyshit. Pasi vunë re që ishte totalisht I dehur, forcat e policisë e arrestuan Babagjyshin.

 

Pas disa oresh në qeli dhe teksa I kishte dale efekti I alokoolit, personi në fjalë kërkoi ndjesë për sjelljen e turpshme dhe shembullin negative sidomos tek fëmijet duke qënë se ishte veshur si babagjysh.

 

Jok vetëm kaq por ai ka kërkuar postes së policisë në BREA që të shpërndate një mesazh ndjese nëpërmjet faqes zyrtare në twitter.

 

Por kujt I drejtohej letra? Pikërisht Babagjyshit të vërtete…

 

“ I dashur Santa Klaus, më vjen keq që të vodha kostumin e kuq. Isha I dehur, mora një vendim shumë të keq. E di që jemi vetëm në tetor dhe bën nxehte, shumë nxehte madje për të veshur këtë kostum. Përshendetje të sinqerta nga Babagjyshi kriminel dhe I dehur”.

 

Letra në fjalë ka bërë xhiron e mediave amerikane.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *