Gjykata e Posaçme e Apelit kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar la në burg këtë të hënë ish-anëtarin e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, Luan Daci.

 

Apeli konfirmoi vendimin për 6 muaj burg të dhënë nga Gjykata e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar në dhjetor të 2020.

 

Ky dënim i është konvertuar në shërbim prove. Por Luan Daci, i dënuar për falsifikim dokumentesh, refuzon të largohet.

 

“Nuk largohem, do bëj rekurs në Gjykatën e Lartë, kam 109 vota nga parlamenti”, deklaroi ai pas vendimit të gjykatës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *