Për herë të parë në dekadën e fundit sistemi Android ka mundur Windows-in për sa i takon përdorimit të tyre.

 

Lajmi është publikuar në raportin më të fundit të firmës StatCounter, e cila analizon trafikun e faqeve në web.

 

Sipas këtij dokumenti, Google Android është sistemi operativ më popullor në botë në termat e përdorimit të internetit që janë aksesuar përmes desktopit, laptopit, tabletit dhe celularëve.

 

Në statistikën e fundit, Androidi  si Sistem operimi përmbledh 37.93 % të gjithë përdorimit botëror të internetit krahasuar me 37.9% nga Windows.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *