Kryeministri Edi Rama, ashtu siç ishte paralajmëruar  një ditë më parë, sot  do të zhvilloje një takim sot me ambasadorët e akredituar në vendin tonë.

 

Temë e bisedës do të jetë projektligji i qeverisë për amnistinë fiskale, pasi ndërkombëtarët kanë shprehur rezerva.

 

Por, dje pas mbledhjes së Qeverisë, Rama, tha se aministia fiskale do të bëhet, patjetër.

 

Amnistia fiskale dhe penale është nisëm ligjore e ndërmarrë nga qeveria shqiptare për të falur të gjitha gjobat, kamatëvonesat e pasurisë që deklarohet, nëse kryhet regjistrimi i pasurisë së disponuar në 30-vjeçarin e fundit, të kryera deri në datën e hyrjes në fuqi të ligjit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *