AliExpress është në telashe. Komisioni Europian (KE) ka nisur një hetim për kompaninë kineze.

Kjo kompani mund të mos ketë marrë masat e duhura për të parandaluar shitjen e produkteve të paligjshme. Këto produkte kanë lidhje me ushqimin, medikamente, lodra të dëmshme dhe rreziqet ndaj pornografisë.

Rrjetet sociale si Facebook, Instagram, Snapchat, TikTok app YouTube e Google do t’i dërgojnë informacion hetuesve në lidhje me reklamimet e produkteve të AliExpress.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *