Subscribe

Albano Bogdo kishte të ftuar profesorin e njohur të Agronomisë, Lush Susaj në në “Albano Show” që transmetohet çdo premte në VizionPlus, intervistë gjatë së cilës u dhanë shumë mesazhe të rendësishme.

 

Lexo edhe :

Related Posts

 

 

Ndërkohë që Albano e pyeti për kanabisin dhe vetitë e tij, Profesori Susaj shpjegoi se ai mund të ligjerohej dhe shteti të nxirrte ligje për ta kontrolluar në mënyrë që të përdorej për qëllime kurative.

Por, në një moment, Susaj filloi të shpjegonte rolin e shtetit në një shoqëri duke e cilësuar si shpikjen më të mirë të njerëzimit, por me ironi, duket për të thënë se koncepte të tilla nuk vlejnë për një shoqëri si kjo e sotmja që rend pas kotësisë, Albano ia “futi gjumit” gjatë këtij shpjegimi, gjë që nxiti edhe të ftuarin të reagonte.

Momentin në fjalë mund ta shihni në videon e mëposhtme, ndërkohë që ju ftojmë të ndiqni puntatën e plotë të Albano Show. /vizionplus.tv

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *