Albano këmbëngul në qëndrimin e tij ndaj Robertit, duke evituar praninë e këtij të fundit në çdo rast.

I pyetur nga Roberti se përse nuk iu bashkua në pishinë, aktori theksoi se nuk i duket normale që vajzat shoqërohen me të, pas akuzave të bëra.

Ai theksoi se ndihet i vënë në lojë nga vajzat, që edhe pse u ankuan për Robertin, sërish qëndrojnë me të.

Pjesë nga biseda:

Albano: I vëni në lojë i bie jam unë, s’je as ti as askush, por jam unë dhe Dijonisi. Erdhën na thanë..

Roberti: Edhe Dijonisi kishte një agresivitet

Albano: Jo, nuk kishte agresivitet, ne ishim të shqetësuar se erdhën e na thanë

Albano theksoi se nuk mund të qëndrojë në të njëjtin ambient ku rri Roberti dhe ata që e shajnë këtë të fundit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *