Drejtori i AKU në Korçë, Adham Papadhami  pohon së ka mberritur udhezimi per monitorim nga ana e AKU në të 3 pikat kufitare te juglindjes Kapshticë, Qafë Thane dhe Goricë.

Ai ka sqaruar se ne rast se do te hasen shpende apo produkte te mishit te pules ne keto pika ato nuk do te bllokohen ,por  do të kthehen mbrapsht në vendet e tyre të origjines.

Nderkohe Papadhami sqaron se deri me tani nuk ka hyre asnje shpend apo produkt i tyre nga 3 pikat kufitare të juglindjes.

Më herët autoritetet shqiptare këtë të mërkure pranuan zyrtarisht se kanë gjetur rastet e para të gripit të shpendëve në tre zona të vendit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.