Një aksident ka ndodhur ne orët e para te datës 1 janar ne Tiranë. Fatmirësisht, përplasja ishte pa viktima por me dëmtime te lehta. Ne aksident janë përfshire 4 persona.

 

Fillimisht një motor ka përplasur një biçiklete dhe te dy drejtuesit kane mbetur te plagosur. Aty pranë kane qene duke kaluar edhe dy këmbësore te cilët kane marre dëmtime te lehta.

 

Aksidenti ka ndodhur ne zonën e Ali Demit, ndërkohë qe policia mori dëshmitë e te lënduarve për te hedhur drite mbi shkaqet e përplasjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published.