Te paktën 4 persona gjeten vdekjen dhe rreth 50 te tjerë u plagosen si pasoje e nje aksidenti hekurudhor ne veriperëndim te Spanjës. Nje tren i nisur nga Portugalia doli nga shinat, duke shkaktuar ngjarjen e rende. Mes viktimave është edhe makinisti. Disa prej te lënduarve kane marre plage te renda. Ambulancat mbërritën ne vendin e ngjarjes pranë nje stacioni ne kufi me Portugalinë, per te transportuar te plagosurit. Nje nga vagonët e trenit u përkas me nje ure. Kompania shtetërore e menaxhimit te hekurudhave ne Spanje ka nisur hetimin për te zbuluar shkaqet e aksidentit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *