Pas sfidës së dytë, Agai ka vazhduar lojërat me fermerët.

Niko-Valeri dhe Albano-Baby G janë dy grupet fituese me sfidat e dhëna, por kush do të jetë fituesi i sfidës së tretë?

Të ndarë në çifte, fermerët me anë të vijave melodike duhet të gjejnë këngët e vendosura nga Agai. Grupi i cili ka gjetur më shumë tituj këngësh do të shpallet fitues./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *