Adriana Kalaja është konfliktuar këtë të hënë me punonjësit që kryejnë punime në sheshin ku do të ndërtohet Teatri i ri Kombëtar.

 

 

Ajo ka kërcënuar shoferin e eskavatorit se do ta tërheqë zvarrë.

 

 

“Do të të terheq zvarrë, do të të nxjerr jashtë njëherë se jam avokatja e Aleancës. Ej zbrit mo poshtë, zbrit mo poshtë ti se do të të nxjerr zvarrë. Zbrit poshtê se nuk ka shanse fare jo, ti po as njeri në botë të futet dhe të punojë. Dakord?!”, dëgjohet të thotë kandidatja e Berishës për Tiranës, Adriana Kalaja.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *