Dy shqiptarë dhe një grek janë arrestuar nga policia greke pasi ishin prej kohësh në kërkim për vepren e rëndë penale të abuzimit seksual me të mitur.

 

Policia greke ka publikuar identitetin dhe fotografitë e tre personave, të cilët prej 2 vitesh besohet se kanë abuzuar me fëmije të ndryshëm.

 

 

Shtetasi grek I arrestuar është 83 vjec ndërsa dy shqiptarë të lindur respektivisht në 1994 dhe 1996, përkatësisht Altin Gega dhe Jorgo Bulicko.

 

 

Njeri prej tyre ishte i dashuri i nënës së të miturve dhe sipas medias greke, ajo kishte dijeni për abuzimin seksual që u bëhej fëmijëve të saj. Identiteti i nënës nuk është bërë i ditur.

Ndërsa shtetasi grek e përfitonte shërbimin kundrejt pagesës.

 

Publikimi I fotove të tyre është bërë me qëllim ndihmen që mund të japin qytetare në hetimin ndaj tre te arrestuarve të cilët  dyshohet se e kanë kryer veprimtarinë e tyre krimiminale në Makrohori të Verias,.

 

Ndaj dy shqiptrarëve dhe shtetarit grek është dhënë masa arrest me burg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *