Subscribe

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja ka dalë sot në nëjë konferëncë për shtyp, teksa është ndalur tek abuzimet me lejet e ndërtimit.

 

Gjatë fjalës së tij, Manja theksoi se janë duke trajtuar disa raste të abuzimit të lejëve të ndërtimit në bashkitë në vijën bregdetare. Manja theksoi se do të kallëzojnë çdo zyrtar që ka vepruar në kundërshtim me ligjin.

 

“Jemi duke trajtuar disa raste të abuzimit të lejeve të ndërtimit në bashkitë në vijën bregdetare. Nëse do konstatojmë shkelje nuk do hezitojmë të kallzojmë penalisht personat përgjegjës. Do kallëzojmë cdo zyrtar që ka vepruar në kundërshtim me ligjin. Kemi disa raste dhe në përfundim të tyre do të kemi edh evendimmarjen përkatëse. Jemi të fokusuar në punën tonë me njësinë Anti-korrupsion”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *