Gjykata e Tiranës ka lënë në fuqi masën e sigurisë “arrest shtëpie” për ish-sekretaren e Përgjithshme të Ministrisë së Drejtësisë, Juliana Hoxha.

 

Juliana Hoxha është pjesë e grupit të ish-zyrtarëve të Ministrisë së Drejtësisë të arrestuar në lidhje me abuzimet me tenderat në burgje.

 

Të premten Gjykata ndryshoi masën nga arrest me burg në arrest shtëpie për dy zyrtarët Aurel Lamce dhe Arlind Alikaj, ndërsa për tetë të tjerë vendosi detyrim paraqitjeje.

 

Po ashtu në lidhje me abuzimet njëri nga të akuzuarit, Lysien Ali është ende në kërmim nga policia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *