Vitet e fundit duket se sëmundjet kardiovaskulare janë shkaktari kryesor i vdekjeve në gjithë botën.

 

Në shumicën e rasteve këto janë vdekje që ndodhin papritur dhe pa asnjë shenjë paralajmëruese.

 

Shpesh problemet e vogla shëndetsore nga ne anashkalohen ky është dhe shkaku që kemi rritje të humbjes së jetës nga sëmundjet kardiovaskulare.

 

Është më mirë të dini se ka shenja që në shikim të parë mund të ju duken të çuditshme, mirëpo në fakt lidhen me sëmundjet e zemrës.

 

Sipas disa studimeve të fundit të realizuar në lidhje me këto sëmundje rezulton se herpesi dhe lëkura e skuqur dhe e irrituar janë faktorë me rrezikshmëri të lartë për sëmundjet e zemrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published.