Qytetarët shqiptarë janë pyetur në formularin e Këshillimit Kombëtar nëse duhet apo jo të lejohet kultivimi i kanabisit për qëllime mjekësore.

 

Kryeministri ka publikuar një video, ku disa qytetarë u shprehën kundër, e disa pro.

 

“Ja disa përgjigje me video për pyetjen nëse Shqipëria duhet të lejojë kultivimin, përpunimin dhe eksportimin e kontrolluar nga shteti të kanabisit për qëllime mjekësore, pa e legalizuar për arsye përdorimi vetjak. Ju ftoj të dëgjojmë njëri-tjetrin me anë të pyetësorit”, shkruan Rama.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *