Një 20-vjeçar në Greqi u dhunua barbarisht nga një grup prej shtatë personash.

 

Referuar mediave greke, ngjarja ndodhi në një lokal dhe pjesë e grupit dhunues ishin edhe dy shqiptarë.

 

I riu u përpoq të largohej kur i pa, por ai u ndoq nga grupi dhe u dhunua e më pas njëri prej tyre e qëlloi me armë në këmbë.

 

Autorët u larguan nga vendi i ngjarjes dhe janë në kërkim nga policia.

 

Mes tyre janë identifikuar edhe dy shqiptarë të moshës 21 dhe 29 vjeç.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.