Subscribe

Ne Lezhe u përkujtua këtë të enjte 551 vjetori i ndarjes nga jeta të heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti-Skënderbeut. Ceremonia e zhvilluar pranë memorialit i cili ketë here ka ndërruar pamje pasi është rikonstruktuar.

 

Kryetari i Konferencës Ipeshkvnore të Shqipërisë, Angjelo Masafra shfrytëzoi rastin për ti dhënë një mesazh politikës shqiptare. Sipas klerikut institucionet dhe partitë duhet te bëjnë me shume per te frenuar braktisjen e vendit nga te rinjte.

 

Me 2 mars do të vendoset për herë të parë shtatorja e Gjergj Kastriotit në qendër të sheshit që mban emrin e tij. Ndërkohe bashkia e Lezhës i është drejtuar qeverise me nje leter kur kërkon qe dita qe shënon mbajtjen e besëlidhjes se Lezhës te shpallet feste zyrtare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.