Subscribe

I ftuar në Spotlight nga Alban Dudushi në Vizion Plus, Romeo Veshaj u shpreh mjaft entuziast dhe duket se nuk është zhgënjyer aspak nga 2020-ta. Për të ky vit që po lëmë pas, siç thotë ai ka qenë një super vit.

 

“Ka qenë viti më i frytshëm për mendimin tim. Nuk dua të bëj të ndihen keq pjesa tjetër e shoqërisë, por që unë mendoj se ky ka qenë viti më i frytshëm i imi. Kështu rastisi. Kam bërë lek pafund. Ky ka qenë vit reflektimi për mua, strategjik.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *