Ministrja e Punëve të Jashtme, Olta Xhaçka mbajti një fjalim në eventin e organizuar në kuadër të 100-vjetorit të marrëdhënieve diplomatike, SHBA-Shqipëri.

 

Gjatë fjalës së saj, ministrja Xhaçka tha se as 50 vite komunizëm nuk mundën ta zhbënin marrëdhënien kaq të fortë midis dy vendeve.

 

‘Ju faleminderit që jeni këtu bashkë me ne, për të kremtuar 100 vjetorin marrëdhënie të vendeve tona. Kjo nuk është një marrëdhënie e rëndomë siç lidhen zakonisht për interesa, është kaq e fortë dhe e konsoliduar e sa edhe 50 vjet komunizëm nuk mundën ta zhbënin dhe nuk e zbehen.’– tha Xhaçka ndër të tjera.

Leave a Reply

Your email address will not be published.