Në Ditën Ndërkombëtare të Punës, zv. kryeministri Arben Ahmetaj ka publikuar një album me foto nga puna për rindërtimin pas tërmetit.

 

Ahmetaj falenderon të gjithë punonjësit që në rreth 3 mijë kantierë ndërtimi janë përkushtuar në punën e tyre.

 

“1 Maj të gëzuar, me një album të veçantë pune për rindërtimin pas tërmetit . Mirënjohje për secilin nga ata punëtorë në gati 3 mijë kantierë të rindërtimit për punën e palodhur, përkushtimin me zemër dhe produktin e shkëlqyer që kanë gdhendur në duar”, shkruan Ahmetaj.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *