Ministria e Brendshme njofton qytetarët se të gjitha zyrat e aplikimit për karta ID dhe pasaporta janë të hapura edhe sot, 23 janar 2021.

Ministria fton qytetarët që u ka përfunduar afati i vlefshmërisë së kartave të identitetit, të kryejnë sa më parë procedurat për rinovimin e saj.

M eheret perfaqesues te institucioneve shteterore kane apeluar per rinovimine kartave edhe si mundesi per te votuar ne zgjedhjet e 25 prillit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *