Subscribe

Roma, një nga qytetet më inspiruese për artistët, ka qene per 20 vite edhe një muzë për Klement Zoraqin. Profesori i arteve vizuale, njëkohësisht edhe piktori i disa cikleve telajosh ka çelur një ekspozitë, ku ndërthurja e natyrës dhe arkitekturës së Romës vjen me ngjyra të forta, ndërthurur bukur, me ato të tokës dhe grinë e statujave monumentale që gjejmë në këtë qytet.
Telajot janë punuar me disa shtresa ngjyrash, ndërsa forma e tyre nuk është e njëjtë. Kornizat modeste, gati-gati të padukshme ua kanë lënë ngjyrave ta prezantojnë këtë qytet plot histori. Roma në syrin e këtij artisti, vjen e ekspozuar për publikun deri më 22 shkurt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *