Subscribe

Fatmira Halili dhe bashkëshorti i saj Fatmiri ishin pjesë e emisionit “Vizioni i Pasdites” të moderuar nga Brikena Prifti në Vizion Pluz.

Çifti i bashkëshortëve të cilët jetojnë në fshatin Grece në Pezë të Tiranës, kanë rrëfyer jetën, por dhe si lindi dashuria mes tyre.

Fatmira ka rrëfyer se pavarësisht se është një grua që jeton në fshat, ajo është e dhënë shumë mbas modës.


Unë i kam qef shumë rrobat. E di si është garderobe ime, si me qenë “VIP”, kur dilja unë të gjithë i mbanin sytë nga unë, kujtonin se është blogere”, tha Fatmira.

Ajo tregoi se kohërat kanë ndryshuar dhe sot nuk dashurohet më si dikur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *