Temperaturat e larta kanë shkaktuar problemet e para në Sarandë. Ditën e sotme një kioskë dhe një pemë pishe janë djegur si pasojë e një zjarri.

Sipas dëshmitarëve, para se të binte zjarri, ata kanë vënë re shkëndija elektrike në rrjetin e shpërndarjes, të cilat binin në tokë.

Ndërkohë, po punohet për të zbardhur rrethanat e plota të zjarrit. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *