Prej dy ditësh, Qipro është përfshirë nga një zjarr i madh. Mediat greke bëjnë me dije se nga flakët kanë humbur jetën katër persona.

 

Bëhet fjalë për katër shtetas egjipitianë, të cilët më herët ishin shpallur të zhdukur. Ata nuk kishin mundur dot të largoheshin, kur të gjithë po evakuoheshin.

 

Flakët nisën të shtunën në zonën e Arakapas dhe më pas u përhap në zona të ndryshme. Autoritetet e cilësojnë këtë si zjarrin më shkatërrues, ndërsa ende punohet për të shuar vatrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.