51 vjeçari Mark Daka nga fshati Gurëz në Kurbin rezulton i zhdukur prej afro dhjetë ditësh. Lajmin e kane dhënë të afermit e tij, të cilët kane thënë se 51 vjecari Daka prej disa vitesh rezulton me probleme mendore. Njera nga motrat e tij me banim ne Lushnje ka strehuar në banesen e saj 51 vjecarin, ndersa largohej prej andej pa lajmeruar. Gjelosh Qerimi është njeri nga të afermit e Markut i cili ka treguar se prej dy ditesh ka qendruar në banesë në Gurëz, pasi prej disa vitesh ai ka humbur dhe nënën e tij dhe qendrimi i vetem ishte i pabesueshem për të afermit, ndaj dhe motra e tij ne Lushje kujdesej për vellain e saj Markun. Gjelosh Qerimi ka thënë se dy dite ka qëndruar në këtë banese, dhe me pas ai është zhdukur. Në dhomen ku ka qendruar per dy dite tregohet qarte se Mark Daka ishte i pavetedijshme, ndërsa figuron e zhdukur prej afro dhjete ditëve.Policia e Kurbinit menjehere pas infromacionit te zhdukjes se 51 vjecarit jane  vene ne kerkim, gjithashtu dhe banoret e zones dhe te afermit e familjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *