Australia ofron një shpërblim prej 750 mijë dollarësh për atë që jep informacione për vendndodhjen e një vajze 4-vjeçare, Cleo Smith, e cila dyshohet se është rrëmbyer.

E mitura u pa për herë të parë duke fjetur në tendën e familjes së saj në kampin bregdetar Quobba Blowholes në Australinë Perëndimore.

Nëna e saj tha se ajo vuri re tendën e hapur dhe se vajza ishte zhdukur së bashku me çantën e saj të gjumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.