Në policinë e Durrësit një tjetër person është shpallur i zhdukur.

 

Kanë qenë familjarët të cilët kanë denocuar humbjen e 39-vjeçarit i cili rezulton nje përson me probleme mendore dhe nuk flet.

 

Sipas të dhënave, ai është rreth 1. 70 cm i gjatë, ka flokë të zeza dhe ka të veshur një bluzë ngjyrë të zezë me viza ngjyrë të kuqe, pantallona sportive ngjyrë të zezë dhe xhaketë sportive ngjyrë blu.

 

Në rast identifikimi të tij, policia lut të telefononi në numrin 0694110217.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *