Dy vajza janë shpallur të humbura nga familjarët e tyre, pasi janë larguar nga shtëpia e nuk janë kthyer më.

 

Ngjarja ka ndodhur ditën e hënë në fshatin Lishan i Poshtëm në Dibër.

 

Denoncimi është bërë nga 61-vjeçari me iniciale D.P. ka njoftuar policinë për zhdukjen e vajzës dhe mbesës së tij me iniciale A.P. dhe Xh.Sh., përkatësisht të moshave 15 dhe 19 vjeç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *