Ditën e sotme pritet të takohet grupi teknike nga Kosova dhe Serbia në Bruksel për çështjen e targave të automjeteve.

Grupi i punues synon të gjejë një zgjidhje të përhershme për çështjen e targave mes Kosovës e Serbisë. Para takimit, drejtori i të ashtuquajturës zyre për Kosovë në Qeverinë e Serbisë, Petar Petkoviç, ka thënë se do të diskutohet gjithçka e nevojshme për funksionimin e Grupit Punues.

“Ne po fillojmë me takimin e parë në të cilin do të diskutohet gjithçka që është e nevojshme për funksionimin e Grupit Punues, i cili është i nevojshëm për të arritur te një propozim për zgjidhjen që më vonë duhet të miratohet në nivelin e lartë”, ka thënë Petkoviç.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *