Studentët dhe pedagogët ne te gjithe vendin zgjodhën këtë të premte rektorët, dekanët dhe drejtuesit e tjere te universiteteve.

Zgjedhjeve iu nënshtruan Universiteti i Tiranës, ai Politeknik, Bujqësor dhe i Mjekësisë.

Në pjesën më të madhe të tyre u rikonfirmuan drejtuesit aktuale.

Përjashtim bëri Korça, ku Lorenc Ekonomi u zgjodh rektor me 48% të votave të studentëve dhe të pedagogëve./vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *