Subscribe

Zbardhen emrat e pesë anëtarëve të emëruar në Komisionin e Vlerësimit të Kandidatëve në Partinë Demokratike.

Pjesë e kësaj strukture do të jenë ish-Presidenti i Republikës, Bujar Nishani, ish-deputeti Besnik Mustafaj, ish-ministri Genc Ruli, pedagogia Enriketa papa dhe pedagogu Mark Marku.

Komisioni do të ndihmohet nga Sekretariati i përbërë nga Sahit Dollapi, Sekretar Organizativ dhe Ervin Minarolli, Sekretar i Burimeve Njerëzore.

Komisioni i Vlerësimit të Kandidatëve do të shqyrtojë dhe kalojë në “lupë” kandidaturat e propozuara nga anëtarët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *