Subscribe

Kryetari i komunës Tuz, Nik Gjeloshaj deklaroi se partitë shqiptare kanë korrur një fitore bindëse në zgjedhjet e Malit të Zi.

Në një prononcim për mediat, ai garantoi se puna për shqiptarët do të vijojë dhe se prioritet do të jetë zhvillimi i Malësisë.

Gjeloshaj falenderoi të gjithë votuesit që kanë besuar tek partitë shqiptare.

“Në Malësi bindshëm kanë fituar partitë shqiptare. Ju e keni kryer punën. Faleminderit prej juve. Ju jemi mirënjohës, vazhdojmë me punët e tjera, vazhdojmë të punojmë siç kemi punuar deri tani. Faleminderit që keni vlerësuar punën tonë. Faktorizimi ynë këtë herë në Malësi u bë, vazhdojmë punojmë, vazhdojmë sai pushtet lokal në shërbimin tuaj. Do të ketë edhe më shumë investime. Ne nuk kemi investuar se kishim zgjedhje parlamentare, por sepse e duam Malësinë. Edhe do të vazhdojmë në këtë drejtim.”

Shanset për të fituar pushtetin i kanë partitë opozitare që i lidh nacionalizmi serb dhe orientimi pro-rus. Partia e presidentit Millo Gjukanoviç ndodhet në vështirësi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *