Subscribe

Ambasadori i Bashkimit Europian në Tiranë, Luigi Soreca ka mirëpritur zgjedhjen e Olsian Çelës si kryeprokuror dhe zgjedhjen me short të anëtarëve të KED.

 

Në një postim në Twitter, Soreca shkruan se zbatimi i Reformës në Drejtësi  vazhdon dhe mbetet një nga përparësit kryesore në rrugën e integrimit të vendit.

 

“Ne mirëpresim zgjedhjen nga Parlamenti të Olsian Çelës si Prokuror i Përgjithshëm dhe zgjedhjen me short të anëtarëve të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi. Zbatimi i Reformës në Drejtësi vazhdon dhe mbetet një përparësi kryesore për rrugën e integrimit”

Leave a Reply

Your email address will not be published.