Subscribe

Ështe e vertetë që arti flet ne cdo gjuhe, po aq sa arti sensibilizon.

Për kete vit te të trete, “Za Fest”, do të shkoje serish ne perlen e Shqipërisë, në Theth, per ta rizgjuar e per ta shnderruar në nje pikë takimi te kulturave te ndryshme .

 

Drejtroi artisik, Vlashent Sata këtë nismë, e mori pikerisht ne Theth, per te kujtuar dhe një herë vendin e orëve dhe zanave.

 

Per kete vit,vec emrave te njohur te artsisteve shqipatre si Elina Duni dhe Arben Bajraktaraj, festes do ti bashkohen edhe te huaj.

 

Në datat 2-3 dhe 4 gusht vec muzikes, ne “Za Fest” do te kete dhe aktivitete të tjera si hiking, joga, panair kulinarie, kinema verore, tregime & legjenda e  biseda të hapura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *