Subscribe

Prokurori i Përgjithshëm Olsian Çela dhe Ambasadorja e SHBA Yuri Kim dolën këtë të hënë në një prononcim për mediat pas takimit me koordinatorët pranë prokurorive në Pogradec.

 

Diplomatja amerikane deklaroi se koordinatorët luajnë një rol të rëndësishëm për reformën në drejtësi në Shqipëri, ndërsa tregoi se në takim u fol veçanërisht edhe për ndjekjen e krimeve zgjedhore.

 

Nga ana tjetër, kryeprokurori Çela vuri theksin të mbështetja e vazhdueshme që SHBA i ka ofruar Shqipërisë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *