WhatsApp nuk do të funksionojë më në celularët inteligjentë të vjetër brenda dy muajsh.

 

Miliona njerëz nuk do të përdorin më dot aplikacionin dhe nuk do të shkëmbejnë më mesazhe, foto, video apo thirrje.

 

Rreth 43 modele, si Android, ashtu edhe iOS, nuk do ta ofrojnë më shërbimin duke nisur nga 1 nëntori.

 

Këta telefona janë:

Samsung Galaxy S3 Mini, Trend II, Trend Lite, Core, Ace 2
LG Optimus F7, F5, L3 II Dual, F7 II, F5 II
Sony Xperia
Huawei Ascend Mate dhe Ascend D2
Apple iPhone SE, 6S dhe 6S Plus

 

Zëdhënësit e ËhatsApp pretendojnë se nëse aplikacioni hiqet nga celularët e prodhimit të vjetër, ai do të jetë më i sigurt në përdorim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *