Një person ka humbur jetën dhe 5 të tjera janë plagosur si pasojë e të shtënave me armë që ka ndodhur në rrugët e Washington, jo shumë larg Shtëpisë së Bardhë.

 

Sipas mediave ndërkombëtare të shtënat me armë kanë ndodhur në lagjen Columbia Heights, rreth 3 km nga Shtëpia e Bardhë.  Sulmi ndodhi në oborrin e një blloku apartamentesh.

 

Ndërkohë akoma nuk ka asnjë informacion në lidhje me detajet dhe motivin e këtij sulmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *