Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti përmes një shkrimi në Twitter ka zbuluar ofertën e tij ndaj presidentit serb, Aleksandar Vuçiç. Kurti shprehet se i ka kërkuar Vuçiç të pranojë planin e tij për vetë-menaxhim të serbëve përmes një shoqate që do ta hartonte ai.

 

Sipas tij, ky plan bujar iu propozuar presidentit serb pas refuzimit të nënshkrimit të Marrëveshjes së 27 shkurtit në Bruksel dhe para se të refuzojë Aneksin e propozuar me 18 mars në Ohër.

 

“Pas refuzimit të nënshkrimit të Marrëveshjes së 27 Shkurtit dhe para se të refuzonte përsëri nënshkrimin e saj me Aneksin e 18 Marsit, Presidenti i Serbisë refuzoi ofertën time bujare të vetë-menaxhimit për serbët, në një shoqatë që unë do ta hartoja dhe propozoja. A është ai Dr Jo apo Z. Nyet? E dimë që ai nuk është mjek”, shkroi Kurti në Twitter.

 

Lidhur me asociacionin e komunave serbe në veri të Kosovës, Kurti ka deklaruar se në fakt nuk do të ketë një të tillë. Ai tha se palët janë dakordësuar për vetë-menaxhim dhe jo vetë-qeverisje. Nga ana tjetër, presidenti serb këmbëngul se asociacioni është kusht i panegociueshëm.

One thought on ““Vuçiç refuzoi ofertën time bujare”/ Kurti zbulon propozimin që i bëri presidentit serb

 1. HEU, MARRËVESHJA PËR MENAGJIM; EU, VARRERESHJA PËR VETËQEVERISJE?!
  AHIII, PORSI BUKA EDHE KULAQIN; ËËËH, HORRZI KUKA HEJ, SYTË JU PLAQIN!!.
  SI TI, ALBIN KURTI; PO EDHE SI TRADHTINË SË SHKURTI; QË LEJUAT DHE PSE
  DAKORDUAT, QË ZËDHENËSI MORE KRIMINELI I LUFTËS DY KRYEKRIMINELËVE
  TË LUFTËS, NIVELIT NDËRKOMBËTARË; SI SHESHEL DHE MILLOSHEVIÇ, TË LUAN
  ME FATIN TË NGRATIN, TERË POPULL KOMBIT SHQIPTARISË, DUKE IA PRANUAR
  PËR TË UA PLOTËSUAR, PLANIN O KLANIN GJAKPIRËS, PRAGSHIRËS, RUSO SERBO
  JUGOSLLAVE AH, PUSO VËRBO TUGOSHKAVE; PËR TA GLLABËRUAR, SHKATËRRUAR
  EDHE KËTE TROHË KOSOVË AH, HORRPROVË TË AHTISARIT, ATIJ VARRIT OH, QË TA
  RIKTHEJË DHE TA RISHPËRBLEJË, RUSO SERBINË ME TERË TROJET NDËR PLOJET OH,
  SE PAK PO U DUKEN, QË NA ZHDUKËN MBI 80% POR KËRKOJNË, TENTOJNË O, 100%
  TERË VËLLAZRO RIHIRO FARE SHKRIPKA VËRRINË OUUUH, PELLAZGO ILIRO MBARË
  SHQIPATRINË; HEEEJ, MBARË SHQIPTARINË?!! TË FALA REFUGJATË LUFTË, MANI USA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *