Gjykata indiane e Kerala ka dënuar me burgim të përjetshëm të dyfishtë për një burrin që përdori kobrën dhe një nepërkë për të vrarë gruan e tij, teksa kjo e fundit flinte, në mënyrë që të mërrte nën kontroll pasurisë e familjes së saj.

 

Për të realizuar planin e tij djallezor Sooraj bleu fillimisht një nepërkë në 2020. Ai ia hodhi gruas së tij, por ajo mbijetoi dhe u zhvendos në shtëpinë e prindërve të saj pas gati dy muajsh qëndrimi në spital.

 

Më tej, ai përsëriti sërish planin e tij, por kësaj here kishte blerë një kobra dhe ia arriti qëllimit, duke e vrarë atë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *