Gjykata e Tiranës i heq të drejtën e kujdestarisë ish-bashkëshortit të gjykatëses së vrarë Fildez Hafizi, duke ja kaluar këtë përgjegjësi tezes së tyre.

 

Ka qenë gjyqtarja Farie Bundo e cila ka pranuar padinë e motrës së ish-gjyqtares Hafizi dhe ka dhënë vendimin, duke i hequr kujdestarinë e fëmijëve Fadil Kasemit I cili është në pritje të dënimit me vrasje.

 

Kujtojmë se Hafizi u vra gushtin e kaluar nga ish-bashkëshorti i saj Kasemi në afërsi të zonës së Xhamllikut. Gjyqtarja Hafizi punonte prej vitesh si në gjykatën e Shkodrës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *