Subscribe

Gjykata e Fierit ka lënë në burg autorët e vrasjes së 50 vjecares Drita Saliaj në Gjerbes të Mallakastrës.

 

Për vlerësim mase sigurie dolën këtë të shtunë para gjykatës Luis Saliaj, Sindi Saliaj dhe Ervis Zotaj.

 

Ngjarja që tronditi Mallakastrën ndodhi më 5 janar ku të rinjtë kishin shkuar për të grabitur shtëpinë e viktimës dhe pas rezistencës së viktimës e kanë vrarë dhe lidhur me litar gruan dhe e hodhën në rezervuar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *