Ministrja e Shtetit për Rininë dhe Fëmijët, Bora Muzhaqi nuk u është përgjigjur pyetjeve të gazetarëve mbi abuzimet me fëmijët dhe vrasjen e të miturit Mateo Vasiu.

Muzhaqi tha se në fakt ajo nuk ka asnjë lloj përgjegjësie mbi këto ngjarje. Gazetarët këmbëngulën dhe kërkuan vetëm dy minuta kohë prej saj, por ajo u largua teksa thoshte se ishte shumë vonë e duhej të largohe

Pjjesë nga biseda:
Gazetarja: Donim t’ju bënim disa pyetje mbi abuzimet
Bora Muzhaqi: Jam shumë vonë më duhet të lëviz
Gazetarja: Mund të përgjigjeni se dy minuta ju marrim. Kjo është përgjigjia juaj? Drejtoni një institucion…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *