Gjykata e Posaçme nis sot gjykimin e Blendi Tetës i akuzuar për vrasjen e ish policit Santiago Malko.

Teta akuzohet për “Vrasje me paramendim”, kryer në bashkëpunim dhe “Grup i strukturuar kriminal”.

Për vrasjen e Malkos akuzohen edhe 8 persona të tjerë të shpallur që prej një viti në kërkim.

Konkretisht policia ka në kërkim për ngjarjen Leonard Dukën;  Erlis Dukën, Ilir Selmanin, Oltian Logën,  Fatmir Hysenin, Dritan Agajn, Aleksandër Maxhakun dhe Xhoni Nicën.

Këto emra kanë dalë nga dëshmia e Tetës, i cili ka pretenduar se ska qenë pjesë e planit të vrasjes dhe kur e ka kuptuar cdo ndodhte është larguar, megjithatë nga hetimet rezulton si i përfshirë.

Gjykata ka ndarë çështjen për 8 personat e tjerë dhe në gjykim do të jetë vetëm Teta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *